Bericht versturen
aboutus

WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD

WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD
1 2 3 4 5
WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD
<-Video Images->
Type Business: Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken: ZPSS, TISCO, LISCO, ZPSS, XINFUTIAN
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 2000,000-2500,000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD is een professioneel bedrijf voor de productie, verwerking en verkoop van roestvrijstalen producten dat meer dan tien jaar ontwikkeling heeft ervaren.We zijn gevestigd in WUXI, dicht bij Shanghai (BAO STEEL), Zhangjiagang (ZPSS), Ningbo (BAO XIN), met een uitstekende geografische ligging en een handig water-, land- en luchtvervoer.

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Het bedrijf beschikt over moderne professionele metaalverwerkingsmachines waarvan 90% uit Japan en Duitsland is geïmporteerd.Hailrine machine die kan voorzien van snijden Snijden, polijsten, OEM en ODM service voor onze klanten.

 

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

Ons bedrijf houdt zich aan de geest van "Integrity,Pragmatic,High quality,First-class", en biedt klanten de meest bevredigende service.

 

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 2

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 3

Ons bedrijf heeft een verscheidenheid aan producten, waaronder roestvrij staal platen en spoelen, pijpen, profielen etc. We zijn de geautoriseerde dealers van BAOSTEEL, BAOXIN, ZPSS, TISCO etc.Onze lange termijn bedrijfslijnen zijn 201,202,304(1.4301), 304L,316,316L(1.4404),430,409L,309S, 310S(1.4845),317L,904L,2205,2507.

 

Certificaat

 

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 4

 

 

Geschiedenis

Co. van het METAALproducten van WUXI XINFUTIAN, Ltd wordt gevestigd in WUXI, JIANGSU-Provincie, China, 150KM van Shanghai, 20KM aan de Internationale Luchthaven van Sunan Shuofang.

Als één van de belangrijke leverancier van roestvrij staalproducten in China, zijn de producten gebruikt in heel wat industrieën, Landbouw, de stroomindustrie.

 

2010 - het Gevestigde METAAL van WUXI FUTIAN beginnen om allerlei producten te verkopen. Overal hoofdzakelijk bezig geweest met binnenlandse zaken China.

 

2012-toevoegend breiden twee productielijnen zich toe te schrijven aan van de markten uit

 

2014- Ons product wordt wijd verkocht in binnenlandse markt

 

2015- Gevestigd met u XI XINFUTIAN-METAAL om buitenlandse markten te ontwikkelen

 

2017- Ingaand de markt van Afrika, Egypte, de V.S., Turkije

Wij hebben ons van een binnenlandse onderneming aan internationaal bedrijf ontwikkeld. Sinds 2015, hebben wij satinless staalproducten over de hele wereld, als Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, de Verenigde Staten, Europa uitgevoerd.

Onze bedrijfsfilosofie is samenwerking op lange termijn, die ons aanmoedigt om elke dag in termen van Kwaliteitscontrole, Beheer enz. te verbeteren. Het grootste deel van onze klanten hebben met ons jarenlang samengewerkt. Eens beginnend om onze producten te gebruiken, moet u zeer waarschijnlijk van ons voor de tweede orde en al uw toekomstige orden kopen.

 

 

 

Dienst

XINFUTIAN de Beste Dienst van het METAAL

 

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

XINFUTIAN METAALaanbieding 8 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen.

 

7-15 Werkdagen Snelle Levering

 

Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
 
a) Grondstoffencontrole

 

In China, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. De meesten van grondstoffenfabrikanten zijn Staatsbedrijven die leverings eerste kwaliteit.

 

b) Kwaliteitscontrole
 
b1. QC in workshop
Supevisors zal om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten
b2. QC in verpakking
 
c) De kwaliteit klaagt
 

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over ons, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: exports@xftmetal.com, en verheugt zich op het werken met u.

 

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Expresdienst

 

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

Voor de afdeling Export,We hebben een team met meer dan 5 professionele verkopers en verkoopvrouwen, en veel ervaren technische ondersteuning personeel die u goed advies kan voorstellen voor de verwerking afdeling.Onze teammanager is de generatie van de jaren '80 die van uitdagingen houdt..

 

Ons grote team is verdeeld in twee groepen, we hebben een mechanisme om individueel potentieel en team samenwerking vermogen te stimuleren.vaardigheden competitie manier om samen op te groeien.

 

Na het werk hebben we soms een picknick, en soms hebben we uitbreidende activiteiten die het stilzwijgende begrip van ons vergroten.

 

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

KerstmisFeestje met onzeTeamlidCHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

Activiteiten voor het ontwikkelen van het team in het weekend

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 2

Een klant komt ons bezoeken.

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens