Bericht versturen
aboutus

WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD

WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD
1 2 3 4 5
Type Business: Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken: ZPSS, TISCO, LISCO, ZPSS, XINFUTIAN
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 2000,000-2500,000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van het METAALproducten van WUXI XINFUTIAN, Ltd is een professioneel bedrijf voor de productie, de verwerking en de verkoop van Roestvrij staalproducten die meer dan tien jaar van ontwikkeling hebben ervaren. Wij worden gevestigd in WUXI, dicht bij Shanghai (BAO-STAAL), Zhangjiagang (ZPSS), Ningbo (BAO XIN), genietend van uitstekende geografische ligging en geschikt water, land en luchtvervoer.

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Het bedrijf heeft de moderne professionele machines van de metaalverwerking waarvan 90% uit Japan en Duitsland worden ingevoerd. Zoals de machine van de Waterstraal, poetste de Koude/Warmgewalste productielijn, lasersnijmachine, hailrinemachine die kan knipsel verstrekken, die, OEM en ODM de dienst voor onze cliënten scheuren op.

 

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

Onze bedrijfpresist aan de geest van „Hoge Integriteit, Pragmatisch, - Prima kwaliteit die,“, klanten aanbieden de meest bevredigende dienst.

 

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 2CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 3

Ons bedrijf heeft diverse waaier van producten met inbegrip van roestvrij staalblad en rol, pijp, profielen enz. Wij zijn autorized handelaars van BAOSTEEL, BAOXIN, ZPSS, TISCO enz. Onze bedrijfslijnen op lange termijn zijn 201.202.304 (1,4301), 304L, 316,316L (1,4404), 430,409L, 309S, 310S (1,4845), 317L, 904L, 2205,2507.

 

Certificaat

 

 

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 4

 

 

Geschiedenis

Co. van het METAALproducten van WUXI XINFUTIAN, Ltd wordt gevestigd in WUXI, JIANGSU-Provincie, China, 150KM van Shanghai, 20KM aan de Internationale Luchthaven van Sunan Shuofang.

Als één van de belangrijke leverancier van roestvrij staalproducten in China, zijn de producten gebruikt in heel wat industrieën, Landbouw, de stroomindustrie.

 

2010 - het Gevestigde METAAL van WUXI FUTIAN beginnen om allerlei producten te verkopen. Overal hoofdzakelijk bezig geweest met binnenlandse zaken China.

 

2012-toevoegend breiden twee productielijnen zich toe te schrijven aan van de markten uit

 

2014- Ons product wordt wijd verkocht in binnenlandse markt

 

2015- Gevestigd met u XI XINFUTIAN-METAAL om buitenlandse markten te ontwikkelen

 

2017- Ingaand de markt van Afrika, Egypte, de V.S., Turkije

Wij hebben ons van een binnenlandse onderneming aan internationaal bedrijf ontwikkeld. Sinds 2015, hebben wij satinless staalproducten over de hele wereld, als Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, de Verenigde Staten, Europa uitgevoerd.

Onze bedrijfsfilosofie is samenwerking op lange termijn, die ons aanmoedigt om elke dag in termen van Kwaliteitscontrole, Beheer enz. te verbeteren. Het grootste deel van onze klanten hebben met ons jarenlang samengewerkt. Eens beginnend om onze producten te gebruiken, moet u zeer waarschijnlijk van ons voor de tweede orde en al uw toekomstige orden kopen.

 

 

 

Dienst

XINFUTIAN de Beste Dienst van het METAAL

 

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

XINFUTIAN METAALaanbieding 8 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen.

 

7-15 Werkdagen Snelle Levering

 

Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
 
a) Grondstoffencontrole

 

In China, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. De meesten van grondstoffenfabrikanten zijn Staatsbedrijven die leverings eerste kwaliteit.

 

b) Kwaliteitscontrole
 
b1. QC in workshop
Supevisors zal om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten
b2. QC in verpakking
 
c) De kwaliteit klaagt
 

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over ons, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: exports@xftmetal.com, en verheugt zich op het werken met u.

 

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Expresdienst

 

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

Voor de Uitvoerafdeling, hebben wij een team met meer dan 5 professionele verkopers en salewomen, en veel ervaren technische ondersteuningpersoneel dat u kan voorstellen goede raad voor verwerkingsafdeling. Ons team mangager is de jaren '80generatie die van uitdagingen houdt.

 

Ons groot team is verdeeld in twee groepen, hebben wij een mechanisme hoe te om individuele potentieel en teamsamenwerkingscapaciteit te bevorderen. Zoals als prestaties voor zaken, de manier van de vaardigheidsconcurrentie samen te groeien.

 

Na het werken, hebben wij soms een picknick, en hebben soms uitbreidende activiteiten die het stilzwijgende begrip van ons verhogen.

 

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Kerstmispartij met Ons teamlidCHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

De ontwikkelingsactiviteiten van het weekendteam

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 2

De cliënt komt ons bezoeken

CHINA WUXI XINFUTIAN METAL PRODUCTS CO., LTD Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens